Očna optika „Oculus“

Očna optika „Oculus“ Banja Luka, nalazi se u centru grada, u ulici Kralja Petra I broj 91. Za devet godina rada, optika je stekla zavidnu reputaciju kod kupaca, prije svega zbog velike i kvalitetne ponude dioptrijskih okvira, sunčanih naočara, širokog izbora dioptrijskih mineralnih i organskih stakala, sočiva, visokog nivoa usluge, vrlo prihvatljivih cijena i predusretljivog tima zaposlenih radnika. Jedina je optika u gradu koja na sve artikle daje jednogodišnju garanciju. Kupcima je obezbjeđen i kompletan servis.

U optici „Oculus“ danas se radi i pružaju usluge na najsavremenijim mašinama i aparatima. Izrada dioptrijskih naočara, odnosno brušenje stakala i ugradnja, obavlja se na najsavremenijem automatu, na kojem se postiže najviši nivo preciznosti u radu u ugradnji stakala u okvire. Uz pomoć kompjuterskog keratorefraktrometra, precizno se pacijentima određuje dioptrija, zakrivljenost rožnjače (za pacijente koje nose sočiva)…

Optika od sredine ove godine (2010. god.) počela je prodavati robu i na višemjesečni kredit. Kupcima koji kupe više od jednih naočara, daje se popust od deset odsto pa naviše, zavisno od ukupne kupoprodajne cijene. Na popust mogu računati i građani koji žive i rade u inostranstvu, kao i učenici, studenti, penzioneri i lica koja ne rade, a nalaze se na evidenciji Zavoda za zapošljavanje.

U optici „Oculus“ mogu se takođe, dobiti i sve potrebne informacije o ultrazvučnoj operaciji katarakte, kao i refraktivnoj hirurgiji oka – laserskom skidanju dioptrije.

Za sve dodatne informacije smo na usluzi.

Telefoni 051/212-275 i 065/606-741

Za potpun pregled sajta preporučujemo Vam Mozilla Firefox.